烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

唔知點解焗完麵包出嚟,又唔高。。。但個頂好似頂帽咁。。。唔知係邊度出咗問題?係咪多/少水咗??希望有人幫到我。。我係新丁一名

男爵府

畀面勳章

回覆:用p你焗麵包頂好似頂帽咁。。

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

amikotang 發表於 13-4-26 21:38
好衰架,笑人.......

男爵府

畀面勳章

回覆:joeyjulia 的帖子

你個發得好高wo,呢輪我整嗰啲好矮小

侯爵府

amikotang 發表於 13-4-26 22:02
你個發得好高wo,呢輪我整嗰啲好矮小
仲話高,我見其他JM果啲先高,我果啲最高都係平頭咋,我都唔知係咪落水/酵母定關麵粉既問題,我已經減咗水....真係唔識

侯爵府

岩岩出爐個包又係咁,好似逼爆有頂帽咁。。。有無人知咩事?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔一定要好高,夠軟熟,入面唔乾唔似鬆糕就OK,你個包包頂冇問題呀,好靚呀

[/url]

侯爵府

引用:唔一定要好高,夠軟熟,入面唔乾唔似鬆糕就

原帖由 natalielin 於 13-04-26 發表
唔一定要好高,夠軟熟,入面唔乾唔似鬆糕就OK,你個包包頂冇問題呀,好靚呀

...
但我見其他jm個頂係包住晒。。。。
我呢個好似破頂而出

首頁

尾頁

跳至