自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

請問是否每人不同?

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

海之風 發表於 24-5-14 13:37
請問是否每人不同?

有限額咩? 唔覺有喎

侯爵府

魔怪媽媽 發表於 24-5-14 16:09
有限額咩? 唔覺有喎
我睇咗自己是每月30個

但之前BK有話是10個

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

魔怪媽媽 發表於 24-5-14 16:09
有限額咩? 唔覺有喎

而家有回覆上限,越黎越多限制,但暫時夠用,我唔係做生意買賣。

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

cecelc 發表於 24-5-14 16:14
而家有回覆上限,越黎越多限制,但暫時夠用,我唔係做生意買賣。

請問邊道睇到自己回覆上限? 唔講真係唔知

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

魔怪媽媽 發表於 24-5-14 16:21
請問邊道睇到自己回覆上限? 唔講真係唔知

https://support.carousell.com/hc/zh-hk/articles/26064954617625--%E9%A6%99%E6%B8%AF-%E8%B3%A3%E5%AE%B6%E5%9B%9E%E8%A6%86%E9%99%90%E9%A1%8D?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0iFDoxpIy4b-UMwaGEr7z8KczIlA8ctT9pIX4KCi9qzavIrUeUS5j62LY_aem_AZ4VD3FYMYQGu-IKmGweNe1bwbtvoxHwLjIOodyOaJ1xTsH75DpdrAHCdunpFRdYx4dsX031FsD0YVYKV7MCekIJ&~campaign=hk_crm_selfserve_sellertools_education_announcement_chatpaywalllaunch%5Blowimpacted%5D_edm_111223&~channel=clevertap

複式洋房

應該無,我有時一按貨品係其他,佢就會話你限額已過,要你俾錢!但當你正正常常分類,佢就唔會收錢,希望我無解釋錯誤

翡翠宮

cecelc 發表於 24-5-14 16:24
https://support.carousell.com/hc/zh-hk/articles/26064954617625--%E9%A6%99%E6%B8%AF-%E8%B3%A3%E5%AE% ...

thx

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

即係點? 同一件貨, 如果買家不停問野, 咁要儲埋一次先答?
放下自在

水晶宮

cattz288 發表於 24-5-14 16:51
即係點? 同一件貨, 如果買家不停問野, 咁要儲埋一次先答?

咁又唔係,同一個客,不論講一句定講一百句,都係計一個回覆。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

cecelc 發表於 24-5-14 17:03
咁又唔係,同一個客,不論講一句定講一百句,都係計一個回覆。

哦, 咁都好D有D人好多野問架嘛

咁即係話我忽然有3ITEMS想賣, 每樣都好受歡迎, 一陣已爆晒

放下自在

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊