自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

巴基斯坦一名患有身心障碍疾病的18歲少女病逝,下葬第二天竟遭挖墳,遺體離奇消失,隨後尋獲時被發現有遭性侵的痕迹,17名男子涉案被捕。

據印度媒體OpIndia報導,這起令人震驚的事件發生於上周四(5日)。患有精神和身體殘疾的少女前一天逝世後,被親屬安葬在當地墳墓。

誰知,親屬們隔天發現屍體消失,氣得向警方報案。屍體隨後在墓地附近被發現,身上留下被性侵的迹象。

巴基斯坦穆斯林聯盟副秘書長塔拉爾(Attaullah Tarar)上周五(6日)透露,17名嫌疑人正在接受審問,案件正在調查中。

這起事件引發眾怒,網民痛批,巴基斯坦的女性就算死了都無法入土為安。

這不是巴基斯坦第一次發生這樣的事件,去年就有一些身份不明的男子在沿海城鎮Ghulamullah這麼做,2019年也有一群身份不明的男子在卡拉奇蘭迪鎮(Landhi)挖掘出一名婦女屍體進行奸屍,2011年甚至有墓地看守人承認强奸48具女屍。

(印巴南亞啲男人,香港大量增長中,預計前景一片...哈哈)

珍珠宮

2024年龍年勳章

成班捉去打靶啦!
Minniemouse:-P

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

佢地就來比鬼迷, 自殺。早死早著。

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

其實乜都能引起獸慾, 求其搵個窿咪得囉

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

放下自在

珍珠宮

侯爵府

真嚇人

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

呢d種族嘅男人真係超變態.. 咩都可以姦一餐。。難為當地冇得走嘅女人

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

我睇緊咩?係人?定野獸?

男爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

嘩,樓主對呢D 舖好有興趣

珍珠宮

2024年龍年勳章

死咗一日喎,唔會發臭咩?
希望每天開心渡過 ;-)

珍珠宮

2024年龍年勳章

lalalumlum 發表於 24-5-5 22:47
我睇緊咩?係人?定野獸?

野獸都唔會姦屍卦?全部禽獸不如
希望每天開心渡過 ;-)

伯爵府

回覆樓主:

咁恐怖,佢哋做人究竟有冇低線,人性去咗邊?

珍珠宮

detail 發表於 24-5-5 22:25
巴基斯坦一名患有身心障碍疾病的18歲少女病逝,下葬第二天竟遭挖墳,遺體離奇消失,隨後尋獲時被發現有遭性 ...

香港還好,現在加拿大,澳洲好多印度新移民落地,因為佢哋放寬咗移民政策,搞到當地人好反感。

男爵府

回覆樓主:

死左都要比人姦
真係鬼國

大宅

好癲,要嚴懲

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

detail 發表於 24-5-5 22:25
巴基斯坦一名患有身心障碍疾病的18歲少女病逝,下葬第二天竟遭挖墳,遺體離奇消失,隨後尋獲時被發現有遭性 ...

癡線嗎?連屍體都唔放過,一班人渣

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

侯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊