自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

請介紹

水晶宮

你鍾意逛什麼?

有超市, 書城, 精品店, 行山, 行公園, 行藝術館, 行古城都有

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

1314625 發表於 24-4-23 16:54
你鍾意逛什麼?

有超市, 書城, 精品店, 行山, 行公園, 行藝術館, 行古城都有 ...
唔係行商場, 有D特色野睇下, 又唔好咁熱, 藝術館都OK, THANKS

水晶宮

回覆 廷廷媽 的帖子

這個可以嗎?
深圳好去處|最新文藝地標「白色美術館」開放 巨大書牆啱打卡原文網址: 深圳好去處|最新文藝地標「白色美術館」開放 巨大書牆啱打卡 | 香港01 https://www.hk01.com/article/958 ... articlecopy&utm_medium=referral

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

上YouTube做吓功課啦!

水晶宮

靚靚C9 發表於 24-4-25 09:25
上YouTube做吓功課啦!
上左, 但好多片都係介紹食同埋行商場, 我想睇下一般JM除左食同行商場仲會有咩地方去FOR 大人.

水晶宮

1314625 發表於 24-4-25 09:21
回覆 廷廷媽 的帖子

這個可以嗎?
THX

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊