自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

esmehouse 發表於 24-1-16 14:58
依盒我自己買架

我就買左呢隻32mm-34mm!!
attach1/tmp/phpArUvCa

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

cathy1117 發表於 24-1-17 02:11
我就買左呢隻32mm-34mm!!
依隻好食嗎?幾錢?
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

esmehouse 發表於 24-1-17 02:21
依隻好食嗎?幾錢?

本來想揀43。c,但買晒,所以試吓呢隻都5差,多汁同好飽滿$450(2kg)!!

esmehouse    發表於 24-1-17 02:30

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

esmehouse 發表於 24-1-16 14:58
依盒我自己買架

食咗,c6 買咗盒,特價4百幾。
ok la
我覺得都係咁……
唔值

侯爵府

esmehouse 發表於 24-1-16 20:04
其實到現在有冇人知道佢買咗邊度
印花稅夾唔返條數嘅!

子爵府

星期日喺果欄先生買咗盒TR Lapin
但好一般,唔脆又唔係好甜,唔知係咪假嘢

琥珀宮

_kapo 發表於 24-1-17 07:55
...

淘寶有好多包裝車厘子嘅紙盒賣

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

海之風 發表於 24-1-17 07:37
印花稅夾唔返條數嘅!
咁有趣
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

Onlok 發表於 24-1-17 06:15
食咗,c6 買咗盒,特價4百幾。
ok la
我覺得都係咁……
咩牌子?今年啲車厘子 OK 喎。

寶石宮

_kapo 發表於 24-1-17 07:55
...
我聽過人哋話果欄溝貨

子爵府

esmehouse 發表於 24-1-16 22:51
幾錢

$590

子爵府

回覆樓主:

我在果欄先生買咗金袋鼠,唔甜又冇乜味。 都係Koala 好食啲

attach1_sign/tmp/phpcYkTUs

esmehouse    發表於 24-1-18 17:46

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

海之風 發表於 24-1-17 07:37
印花稅夾唔返條數嘅!

公爵府

回覆樓主:

最近驗血糖化血紅素5.2
唔敢食咁多
jm, 你哋就好啦, 盡情食

伯爵府

carcar0909 發表於 24-1-16 19:30
我都覺得Koala好食啲, 甜中帶酸又夠脆!

男友買,好好食
attach1/tmp/phpTYqVJY
attach2/tmp/php8pVFwE
attach3/tmp/php77EKjk

esmehouse    發表於 24-1-18 18:42

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

一人之境 發表於 24-1-16 15:40
今年試咗黑盒塔車,又脆又甜又多汁

嘩你開咗美顏?咁閃嘅

伯爵府

今年買過2盒,都係紐車~
1881 30+ 好脆好甜好高質~
Red gold 32+ 多爆口唔夠脆但大大粒~

我家姐試左塔斯TR,佢話好正~
attach1/tmp/php1aeMi0
attach2/tmp/phpk0iPYo
attach3/tmp/phpxG1hFN

esmehouse    發表於 24-1-18 21:30

大宅

2023年兔年勳章

Charlotte_mom 發表於 24-1-18 18:30
嘩你開咗美顏?咁閃嘅

食物mode

伯爵府

十公里 發表於 24-1-16 19:33
我也來一盒 我自己買嘅

甜嗎?

珍珠宮

麟媽媽 發表於 24-1-16 15:33
嗰日樓下做特價,1 kg box $248, 之前見到$299

咁平? 我見 three sixty 要$598喎?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊