自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

何伯同新何太好明顯係買同賣關係, 衰D 講老淫X遇著X婆

男爵府

只管食花生

別墅

Dylanli2017 發表於 24-5-14 08:11
如果你講既是岩既話,肥婆晨早去左報警啦,使咩上東張。銀行背後有強勁律師團隊跟足條文,放得比細女,肯 ...
直頭係背後軍師
大大力推呀伯做任何嘢
呀伯係東張講嘅俾細女繼承
成為重要證供

男爵府

當佢話銀行同細女有利益輸送,都好肯定個阿伯好唔清醒

子爵府

回覆樓主:

銀行點會錯
根本諗都唔需要諗

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

BKFinder 發表於 24-5-14 08:07
但BK人話已有案例,那已很強力

翁其實勁唔勁?

嗰位會員個POST 我睇左開頭少少,無睇晒,因為無謂浪費時間睇呢啲幫何馬既POST。

佢講既"案例" 係唔係指東張上次阿婆入院,仲有個大仔嗰個?而佢指既另一案例,我就無睇,唔知佢講邊單喇。

如係,咁關於第一個CASE,我想提出:

1. "案例"? 點會係"案例"﹗ 呢單應係"案件"咋﹗ 事件有經法庭判過咩? 點會成為"案例"﹗咁法庭點會依呢單而判﹗

2.件事同何馬呢單點同呢,大凡案件成唔成立,好多都係要睇個"本心、立心",嗰單係婆婆病到咩咁,被帶去開戶口,

而且,婆婆已响電視度講,佢本心唔係想將啲錢俾細仔既。

而何伯已响電視中講過"啲錢本來想細女承繼",呢個係佢既"本心"。

至於佢第二單係咩,我就無留意喇。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

再講"刑事盜竊" 簡單講係指: 在當事人唔同意/唔知道下,有人奪取其擁有既財產或擁有物。

當何伯响清醒情況下開聯名戶口時而選擇左單簽既,就應明白呢個戶口係"聯權共有",雙方都有份,雙

方都可以提取啦,而且佢本心係細女可以承繼既,咁細女提走自己既錢,點唔合法?
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

翡翠宮

回覆樓主:

好想河馬快啲睇下翁段片
等佢知450冇望
然係露岀真面目

珊瑚宮

peony_so_hk 發表於 24-5-14 09:11
好想河馬快啲睇下翁段片
等佢知450冇望
然係露岀真面目

就算何馬睇左,佢都唔會相信。

因為呢啲咁好揾既事件,實有律師話有得打架﹗ 何伯又迷晒咁....................

公爵府

2024勳章

BKFinder 發表於 24-5-14 06:56
之前 BK有2,3位高人警告話細女在冇通知何伯下拎走晒d$是屬於刑事盜竊及已有案例,等坐監。都有不少人附和 ...

翁係律師黎架, 梗係信翁啦

大宅

何伯仲有其他戶口嘅同保險嘅,走咗冇著數,渣乾戶口再加料落湯度送佢-程先可以拎到盡又乾可淨腳。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

呢度話細女非法果位
分享自己拎呀媽張提款卡去禁錢費事凍結
我估政府有每月發放老人津貼佢代拎
話自己已「授權」、陪呀媽一齊拎銀行卡就等如銀行職員已「見証」,做緊犯法野仲話自己合法,異常地無法律常識

珍珠宮

sugarbean 發表於 24-5-14 09:25
何伯仲有其他戶口嘅同保險嘅,走咗冇著數,渣乾戶口再加料落湯度送佢-程先可以拎到盡又乾可淨腳。
...
係,可能有人壽保險,一瓜就太太拎哂

珍珠宮

my005 發表於 24-5-14 09:01
嗰位會員個POST 我睇左開頭少少,無睇晒,因為無謂浪費時間睇呢啲幫何馬既POST。

佢講既"案例" 係唔係指 ...

我想知邊個係「高人」多啲,睇吓有幾高

珍珠宮

littlefunpig 發表於 24-5-14 09:26
呢度話細女非法果位
分享自己拎呀媽張提款卡去禁錢費事凍結
我估政府有每月發放老人津貼佢代拎

即係邊個

伯爵府

BKFinder 發表於 24-5-14 08:07
但BK人話已有案例,那已很強力

翁其實勁唔勁?

如果已有案例,咁有無講邊個案例呀? 我都想學下野

象牙宮

回覆樓主:

幾百萬喎,銀行緊係依足規矩先轉錢啦!

伯爵府

BKFinder 發表於 24-5-14 08:20
但若 BK高人是正確,盜竊刑事政府律政會主動介入起訢,不關 4200事了

據她們說已有案例,會否表示細女都 ...

咁點解何伯仲唔去報警拉個女既?!佢一日唔報警,警方唔會有任何行動架喎

大宅

銀行俾得佢撳走就合法嘅
只係要罰11萬息

珊瑚宮

Moti 發表於 24-5-14 12:51
我想知邊個係「高人」多啲,睇吓有幾高

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23739775&extra=page%3D27

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊