使用意見

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

加菲貓3 發表於 23-1-25 22:47
佢又唔係一般男人,佢以前個號成日自稱小妹
係呀, 叫自己小妹。 前身出post話有2個女, 老公冷落佢。 第二日又出話佢屋企阿爺?阿嫲? 唔比佢著短褲, 佢係未嫁女仔, 點解唔比著。

男爵府

cccpo 發表於 23-1-25 22:51
死啦,講完我都唔知邊個,反而vinda有印象

我專登去睇番,終於知道係邊個,佢今日狂開膠post喎

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

做個靚太 發表於 23-1-25 22:48
原因果個膠架?!
等我仲咁認真回!

你心地好, 蒲BK耐D就知架啦。 我初初都好認真回架。 咁多年, 見慣。

象牙宮

Carol999 發表於 23-1-25 22:49
哦!我唔記得維達4D呢卷廁紙添!好似係男人扮女人果個?

Vinda4 即係bkuser啦。 仲有好多前身封晒, 好快又有回魂。

象牙宮

ladyking 發表於 23-1-25 22:50
佢梗係以掛住媽媽為名,派膠呃同情為實啦,記得當時都有唔少網俾佢呃左同情心,俾好多鼓勵佢
...
好衰, 亦賤,呃我地同情心。

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

凌陵綾 發表於 23-1-25 21:41
食個飯、煲下劇
返嚟就消失咗

係咩?

珍珠宮

虎到金來勳章

lily-of-valley 發表於 23-1-25 21:45
一早應該封啦, 初出話個男友有2個仔已經唔多正常, 一星期後D神經出晒來。
睇吓用乜名回魂。
...

因為佢作嘅故事已上報,所以可以收檔

象牙宮

polliebb 發表於 23-1-25 23:08
因為佢作嘅故事已上報,所以可以收檔
可能D大話太離譜, 講唔掂, 咪亂up, 咒人, 等封再回魂。

佢把口亦好賤, 人問比看更幾多錢利是, 佢答$5000冥幣, 比我地狂鬧佢, 佢del, 話無講過我地屈佢, 有jm cap咗圖, 話講吓笑, 乜我地咁無幽默。 我話佢女人唔會咁講, 佢話有乜證明男人講女人唔講。

子爵府

佢d post好膠,睇過一次之後,就會自動跳過唔再睇。封佢係正確,費時有d jm誤以為真,浪費時間去認真回覆佢。

珍珠宮

Carol999 發表於 23-1-25 22:50
初初唔覺佢膠,係佢開多兩個posts先覺架

咁我無為意佢其他po...
我通常都係睇標題回,好少留意會員名~

珍珠宮

2023年兔年勳章

fatpigfatpig 發表於 23-1-25 21:36
如題。

睇到你個標題~我先知

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 23-1-25 22:55
你心地好, 蒲BK耐D就知架啦。 我初初都好認真回架。 咁多年, 見慣。

咁我都真係覺得jm們好勁,時不時發現到分身係邊個打邊個!
我連 D jm名都記唔住~因為有時有D名好似都差唔多咁~

象牙宮

做個靚太 發表於 23-1-25 23:27
咁我都真係覺得jm們好勁,時不時發現到分身係邊個打邊個!
我連 D jm名都記唔住~因為有 ...
慢慢來啦, 我有時都唔知架。 但真太衰, 呃人好心腸。 畢竟BK好心人多過呃人賤變態佬。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

珊瑚宮

lily-of-valley 發表於 23-1-25 23:03
Vinda4 即係bkuser啦。 仲有好多前身封晒, 好快又有回魂。

JM認分身真係掂
我最多知係翻生戶, 唔記得前身係乜水

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

佢真係勁無聊,之前咁辛苦作個咩男友有兩個仔既帖,呢幾日就自殺式狂開擺明膠既帖,都唔知為乜?

象牙宮

cbeyond 發表於 23-1-25 23:44
勁 JM認分身真係掂
我最多知係翻生戶, 唔記得前身係乜水
鐘意扮女人。 成日提自己係女人, 成日暗示自己處女之身比男友。 好心啦。 識男人在web, 在街隨便識, 識咗好快同人上床etc. 比男人呃。

留意吓, 梗有樣中。

男爵府

睛靈勳章

20162016 發表於 23-1-25 22:02
可能係話碩士生‘抵s’呢兩個字

但我見仲有另一個jm 在果個碩士生po 留言寫「抵死 」都無被屏蔽喎。

水晶宮

fatpigfatpig 發表於 23-1-25 21:36
如題。

佢實在太離譜
語無倫次
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

男爵府

回覆樓主:

係咪D複式洋房同別墅?
我見呢D打水蛇春咁都吾睇,膠po多

首頁

尾頁

跳至