使用意見

跳至

首頁

尾頁

男爵府

敬請BK管理層正視B K廣告個X按鈕,有時個X按鈕係搵唔到,有時太細粒,焗住扲但九成入咗個廣告到,唔該啲廣告個X正正常常咁係到,唔好哂讀者時間,而家入B K就好似打機咁,過幾關至入到主題,仲要搵個X係邊,真係有好有問題,迫人睇廣告都算,又要人地搵個X,痴線……….

伯爵府

呢個遊戲廣告好煩(emoji)

男爵府

好煩

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

zhouzhouBB 發表於 23-11-18 20:54
呢個遊戲廣告好煩(emoji)

最恐怖係hi 到都會彈咗去download app 個版面

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

直頭煩到嘔電
一碌掂到連彈兩次
按返出去又滑走原本想睇
直頭唔想入黎 哂精神
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

直情煩,hide到少少就彈幾次出黎

子爵府

肯定係專登啦

男爵府

其實B K廣告已經無處不在,每層都有一個廣告,跟住會無端端彈多兩個廣告,有必要咩?管理層有冇諗過我地都好辛苦?我哋係同時要應付廣告彈出來,又要搵個X,又要入去個廣告到走番出去,我只係想睇post姐,做乜要我哋做咁多嘢?可唔可以幫下我哋,可唔可以解釋一下?有時搞到我部手機閃退,BK白畫面,好辛苦囉⋯⋯

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

最唔鍾意x明x嘅 和xyx廣告,無咗一排好咗,剛剛昨天又有返,連彈10個,好似中毒咁,關都關唔切

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

popocat 發表於 23-11-18 21:13
最恐怖係hi 到都會彈咗去download app 個版面

佢今次巴閉到經過也中招,唔使掂佢自己撈兩次三次係咁要Done done Done咁撳走,開發呢個廣告嗰班咁嘅IT其實係咪幫公司倒米,乞啲客憎點會幫你download個遊戲?

珍珠宮

Kennedyjason 發表於 23-11-18 19:54
敬請BK管理層正視B K廣告個X按鈕,有時個X按鈕係搵唔到,有時太細粒,焗住扲但九成入咗個廣告到,唔該啲廣 ...

呢個係香港嘅立法問題,主要係冇好似外國咁有硬性要求,網絡廣告就肆無忌憚咁逼用戶冇選擇咁要接受睇廣告。BK做integration時亦冇自己做overwrite提供定位嘅close button,因為收費係有停留時間要求,唔夠秒數就冇錢收。喺咁嘅情況下,大家又想免費用BK,睇廣告似乎係唯一收入,養server唔平,邊可能有免費午餐?

男爵府

真係建議加個關閉廣告功能,我而家回覆個post,個廣告遮住鬼住我,我真係想X你個BK⋯⋯

男爵府

回覆樓主:

用adblock browser黎睇啦,youtube我都係用佢,一個字,爽 所有網頁都唔會彈廣告的

大宅

回覆樓主:

垃圾

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

超煩

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

彈得太密喇!
真心想講,只會得到反效果,令人討厭該產品呀!

伯爵府

彈出嚟果啲廣告真係超黑人憎。 正正常常係版面放廣告, 我有興趣嘅都會click入去睇。 但成日彈出嚟遮住你成個版面果啲, 我超反感, 連件產品都憎埋。。。

象牙宮

Kennedyjason 發表於 23-11-18 21:46
真係建議加個關閉廣告功能,我而家回覆個post,個廣告遮住鬼住我,我真係想X你個BK⋯⋯ ...
霸左半版,又成日hang 係度,趕客。

珍珠宮

2024年龍年勳章

capricornbb 發表於 23-11-18 21:40
最唔鍾意x明x嘅 和xyx廣告,無咗一排好咗,剛剛昨天又有返,連彈10個,好似中毒咁,關都關唔切 ...

係呀!個林名精廣告中晒毒,狂開新頁面彈出來,焗住我要全關閉所有網頁由頭再入過bk

最慘連我用開的其他網頁都被逼要關晒

BK唔該你哋正視下啲廣告攪到會員手機好似中晒毒不停自動狂開新頁面呢個問題啦,仲慘過按X多多聲,一按x開多頁比我,幾離譜!
希望每天開心渡過 ;-)

男爵府

頂佢廣告彈到又要熄晒所有野再入過嚟,究竟BK管理層會唔會處理㗎?

首頁

尾頁

跳至