潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

blackypurin 發表於 23-10-12 15:55
呢對同private sale嗰對有少少唔同,不過就係好似,咁有半價,我private sale都入咗對鞋: ...

有半價,又會買得開心d,今個月有收穫,就唔洗去揾莎莎住

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

呢個世界冇十全十美,買過的H產品而永不回購的真係少。

Poppy,
塗在唇上有驚喜。成分含貝母粉天然閃亮效果價得一讚。可惜,用後極乾極乾,絕對不能單用在唇上。

Rosy lip enhancer,
顏色自然,不對著鏡子塗都唔會明顯塗錯。亦是較乾的質地,只是比poppy好一點。
attach0/tmp/phpFwJdf4
attach1/tmp/phpilc7in
work hard PLAY hard

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

lipstick refill

前文有提到,多次回贈。

H lipstick refill其實可以單用,包裝甚至比一陣品牌的唇膏旅行裝更小,絕對是廢包恩物,留意唇膏蓋有可能會在多次使用後變鬆,有袋內甩脫的風險。
attach0/tmp/phpX4DPeC

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

H唇膏彩粧有網上試色"Try on",可以玩下。
attach0/tmp/phpTzG46Q

別墅

jenniferK 發表於 23-7-12 14:28
唔係配貨都要買的RTW
reversible collar

試過泥黃色個款好靚,想要黑可惜無貨(emoji)

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

Kalinming 發表於 24-3-15 08:48
試過泥黃色個款好靚,想要黑可惜無貨(emoji)

黑色香港之前返貨唔多,今季RTW已冇再出這個款。

別墅

jenniferK 發表於 24-3-15 15:02
黑色香港之前返貨唔多,今季RTW已冇再出這個款。

發現個時得官網有

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊