潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

由於BK (時尚)女團實在太吹得,
所以團長特意任命開個聊天POST比大家吹下水。
歡迎你隨時加入聊天 (無需跟POST),Share你至愛既珍藏/經驗。
如果你有意成為女團成員之一,
詳情可參閱2樓內容。
如果你係剛入h坑,推薦你睇。
Hermes 101
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23259830
希望大家喺H呢段路上走得更容易。

女團名單:

永遠榮譽團長 : maggiejane (偶像, 162
club)♓️
掛名團長:miyazaki (宮崎動L, 樹皮會會員, 巾后,168)♑️
副團長:Wiinggg (細佬, 二哥, 162 club 話事人,女團admin,閃卡追數專員)♌️
榮譽烹飪顧問
:moniy (Calvi, 家姐, 162
club)♒️
校監: Bbcheung53 (bbc, 165)
班長: JenniferK (157/158,樹皮會副會長)

副班長:Rattie (意外頂樓王,呀俊主人,160)♉️
訓導主任 : 生命麵包 (包姐,miss 包,15x)♒️
統籌導師:ChristyHayden (Prof CH , 粉色系達人,15?)♓️
高級榮譽女團男生成員 : flyhigher (FH兄, 專責長褸男模,176)
樹皮會會長 : Marronc (162 club , 0配會長,餐具部部長)♋️
女團專責長褸模特兒: Sll1234 (長腿美人, 173) ♐️
家品部部長:chromehearts (清兄,176)♌️

團員:
Akimoto2115 (臭臭, 大佬,團長夫人,155)♒️

Angelinaho (Angel , 15x)
AS3042 (數字JM , 163) ♍️
babycakez (Baby JM, 160)♍️
babyivyfei (Ivy Bb, 163)♊️
Biksum1219 (背心JM, 162 club) ♐️
blackypurin (路過布丁,<150)♑️
Boolove2013 (娘娘,163) ♐️
Classylife (好classy ge classy JM , 161) ♓️
Cutepig404 (小豬豬,162club )♈️
GGsam (158) ♋️
Gladys1010 (152)♌️
Hellooo06 (hello妹, 160)♈️
hello_Yandiga (158) ♉️
June04 (June June, 動L契媽, 15x)♒️
kakarubi ♎️
Kforrest (k仔,163) ♎️
Keroppiml(小青蛙, 莎莉主人)♉️♊️之間
Kuromi15 (154) ♌️
LianH (166) ♐️

Linus仔 (Lin lin,164)
LittleApeach (小桃桃, 158)

Mamashky0011 (花生貓,貓貓JM)♓️
Mandmdr (man man , 天蠍座組長,162 club)♏️

Manman29 (158) ♈️
Michelle_chan (162 club)♏️
Moonlight819 (2000頂樓樓主,15x) ♌️
Nakiinei (花生妹, 163)♈️
Nicoleyying ( Nic Nic ,158)♎️
NoName (無名JM, 162 club) ♑️
SHOPALHOLIC (三弟, 153)♐️
Shoppinglover ( 155) ♌️
Superbabycrab (BB蟹,15x) ♎️
sw515 (171)
tarejackie (樹皮會會員,15x) ♉️
Vinvillali (ViVi , 167) ♊️
Whitebykiki (Kiki, 網購部部長,164) ♏️
wwwoodyy (胡迪,
被通緝的警長, 161) ♈️
xbuilder (小霸王,162 club) ♎️

ada0707    發表於 23-2-24 13:34
yeung_ma    發表於 22-12-6 12:43
jrbady    發表於 22-8-29 23:18
tiffanyhk2000    發表於 22-5-24 14:02
Kforrest    發表於 22-4-27 23:43
Acupcake    發表於 22-4-25 22:14
gt1209    發表於 22-4-25 11:20
wcpcelia    發表於 22-4-25 09:08
abirdma    發表於 22-4-25 08:58
Cheuk2012    發表於 22-4-24 21:18
pymame    發表於 22-4-23 23:44
littlemoon00    發表於 22-4-23 22:21

男爵府

發表於 51 秒前 |只看該作者
moniy 發表於 24-6-11 09:42
大家都有收獲,恭喜晒 我都分享吓先!
心心念念等咗兩年嘅KP,終於比我等到,好滾動
...

依個係迪士尼級煙花
靚到夢幻啊

男爵府

發表於 1 分鐘前 |只看該作者
mandmdr 發表於 24-6-11 09:04
女神好記性
話說莎莎4月尾為咗跑數,即日呼喚即日抱出

好靚啊manman
你同臭臭真係喜好一樣喎

侯爵府

發表於 7 分鐘前 |只看該作者
...

靚爆吖

侯爵府

發表於 10 分鐘前 |只看該作者
GGsam 發表於 24-6-10 14:27
女團post 沉到第三頁啦!

分享下呢半年嘅成績表先:ha ...

子爵府

發表於 半小時前 |只看該作者
nakiinei 發表於 24-6-11 10:10
我已經半退坑
睇大家嘅煙花已經好滿足

半退,即係未退

Come come come 加油,再重新出發

蒸包包

子爵府

...

嘩嘩嘩

等兩年,終於真係等到的確係滖動

莎莎對你嘅愛。。。。。 令人羨慕

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

GGsam 發表於 24-6-11 09:04
Hihi

我又好耐無上女團,唔知我有無miss 到你嘅精品靚靚包包呢 ?

我已經半退坑
睇大家嘅煙花已經好滿足

子爵府

...

出現了超級強力特大煙花!

珍珠宮

發表於 1 小時前 |只看該作者

回覆樓主:

attach0/tmp/phpoEq165

子爵府

mandmdr 發表於 24-6-11 09:06
一年2個QB quota 未用完,你莎會繼續呼喚你嘅

每年兩個,我都用得一個咋

鐘意周邊袋多啲

男爵府

GGsam 發表於 24-6-11 07:03
我都流左口水好耐先食到,都叫做得來不易嫁

下半年要退隱江湖了 ,比 ...

一年2個QB quota 未用完,你莎會繼續呼喚你嘅

男爵府

sll1234 發表於 24-6-10 22:52
你個sa咁愛你
如果你想要一定好快有
印象中manman等緊特殊扣mini c?

女神好記性
話說莎莎4月尾為咗跑數,即日呼喚即日抱出
attach1/tmp/php6BgTen

子爵府

nakiinei 發表於 24-6-11 08:54

Hihi

我又好耐無上女團,唔知我有無miss 到你嘅精品靚靚包包呢 ?

子爵府

發表於 2 小時前 |只看該作者
sll1234 發表於 24-6-10 21:17
湊下熱鬧先
終於買到kelly chaine
之前一直唔想落訂唔知等幾耐

好多煙花呀

子爵府

發表於 2 小時前 |只看該作者

子爵府

發表於 3 小時前 |只看該作者
mandmdr 發表於 24-6-10 22:41
GG 上半年已經出咗三隻令人流口水嘅正嘢,莎莎同你真係雙向奔赴呀!
...

我都流左口水好耐先食到,都叫做得來不易嫁

下半年要退隱江湖了 ,比荷包休息一下

男爵府

發表於 昨天 22:52 |只看該作者
mandmdr 發表於 24-6-10 22:39
好羨慕女神個box 呀!祖母綠靚靚靚,加埋Milton mono tone 飛馬,掂:go ...

你個sa咁愛你
如果你想要一定好快有
印象中manman等緊特殊扣mini c?

男爵府

發表於 昨天 22:41 |只看該作者

GG 上半年已經出咗三隻令人流口水嘅正嘢,莎莎同你真係雙向奔赴呀!

男爵府

發表於 昨天 22:39 |只看該作者
sll1234 發表於 24-6-10 21:17
湊下熱鬧先
終於買到kelly chaine
之前一直唔想落訂唔知等幾耐

好羨慕女神個box 呀!祖母綠靚靚靚,加埋Milton mono tone 飛馬,掂

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊