潮流時尚

跳至

首頁
45678...66

尾頁

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

Re: 有冇姊妹係Duty Free員工呀?

maggielau0705,

我由頭睇到落尾,見到好多人都想你幫手.
但咁會唔會煩到你朋友架,
我都係想買野,但怕你一時間要你朋友日日幫我地手,會唔會唔係咁好呢?

可唔可以大家夾時間去買,唔使開咁多張 cards?

我怕你朋友之後唔肯再幫你手.
我地咪害左你?

不過如果你可幫手,咁張 card 點攞架?

tks!

別墅

Hi, maggielau0705

please check pm, thanks!

Pennylawph

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

maggielau0705

Many Thanks.

鎰仔mama

民房

Hello Maggielau0705

Pls check yr PM.

Thanks for your help.

公爵府

畀面勳章

HI, maggielau0705

我都想開卡, please check pm, thanks!

伯爵府

2023年兔年勳章

我都想開卡, please check pm, thanks!

複式洋房

Does anyone know if the card provides discount for Celine and Caoch?

Thanks!

大宅

Coach is 25% discount off for old products, new products is no discount (Sales girl said within 1 month is new product)

公爵府

好媽媽勳章

Hi, 各位媽咪

剛剛我收到Maggie電話, 佢話屋企部電腦壞左, 叫我係到同大家講底聲, 所有10/2夜晚後send比佢既pm, 要等部電腦好返先回覆!

公爵府

畀面勳章

hope 佢快d整番好部電腦lor.

大宅

我都想開卡, please check pm.

Thanks a lot!

Smartbaby

珍珠宮

好媽媽勳章

my computer still error,but 10/2夜晚後-today befor 1800 send pm to me, I will pm to 大家. but other mami still open the discount card, pls next week pm me la! sorry!

公爵府

好媽媽勳章

各位,
剛材同maggie通電

由今日18:00開始, 請大家唔駛pm maggie開卡住, 下星期一maggie會再同大家安排

謝謝

男爵府

christytsui 寫道:

我由頭睇到落尾,見到好多人都想你幫手.
但咁會唔會煩到你朋友架,
我都係想買野,但怕你一時間要你朋友日日幫我地手,會唔會唔係咁好呢?

可唔可以大家夾時間去買,唔使開咁多張 cards?

我怕你朋友之後唔肯再幫你手.
我地咪害左你?

不過如果你可幫手,咁張 card 點攞架?

tks!

其實我都想要張卡
不過真係太多人問你,我都係好似christytsu咁覺得
怕煩到你,如果約埋一齊買都幾好

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都想開卡, please check pm

珍珠宮

好媽媽勳章

venusma,christytsui,
沒所謂,不過而家要開17號後啦!∼我部電腦好返啦!

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

maggielau0705 & venusma,

我係尖東返工, so 如果夾得到不如係 尖東個間開,
時間 venusman 你選, 因我係佢隔離,可以撲落去.
不過最好 lunch hr 或 放工最好.

我既 target 係 gucci 同 lancome, 不過我要落去睇睇.

真係唔該你, 我遲d 會 pm 你, 我d資料,
希望你部腦快d好返.

祝你地 "情人節快樂"

christytsui

別墅

Please check pm !
Thanks !

大宅

Hi Maggie,

Can I use Duty Free cash coupon + discount card at the same time for purchasing, thanks.

大宅

maggielau0705

pls check pm!

thanks!

首頁
45678...66

尾頁

跳至