潮流時尚

跳至

首頁
34567...66

尾頁

大宅

Re: 有冇姊妹係Duty Free員工呀?

I also want the discount card, please check pm

Thanks in advance

大宅

Dear maggielau0705,

Please check pm.

Thanks a lot

大宅

maggielau0705

請問 LV 有無折呀?

我 pm 左比你喇,希望收到你啲好消息啦!

Thanks!

民房

Hi maggielau0705

Pls check pm.

Thank you so much for your help !

大宅

Pls Check pm

thanks!

大宅

lolo123 寫道:

請問 LV 有無折呀?

我 pm 左比你喇,希望收到你啲好消息啦!

Thanks!

開咭係duty free入面既lv買野都係冇折嫁 :cry: , gucci就有

複式洋房

I have send the information to your PM, but I forget the date. Sorry!

The date : 8/2 12:30 (this wednesday) or 2/9 12:30

THanks.
First daugter - Wai Wai second daughter - yan yan

男爵府

Hi Maggie,

I have sent PM to you, pls check it.

If you want some more information pls let me know.

Thanks

男爵府

我都想要呀。麻煩你呀。

洋房

hello, 妳好!
我都想開返張咭,要什麼資料呢? PM我呀!呃唔該晒!

大宅

我都想要呀。
[size=large]http://lilypie.com/baby3/020723/0/6/1/+8/.png[/img][/url]

大宅

pls check pm!

thanks!

別墅

如果duty free discount card + airlines stf card 仲平!!e.g 75% * 85% 買gucci sales item 會唔會平d??

別墅

我都想開返張咭,要什麼資料呢? PM我呀!呃唔該晒!

珍珠宮

好媽媽勳章

各位靚媽,靚太,
我唔係Duty Free職員,所以唔知d牌子有折同幾折,只係有朋友響旅行社做可以幫忙開折扣咭!
如果想開咭請pm留,開咭日子,時間(最好選3點後),邊間Duty Free(太陽廣場or華懋) (無寫明我就開太陽廣場), 英文全名,身份証英文字+頭3個號碼!~另外請響開咭日子提早2-3日或之前通知我,(例如,開2月19日最遲17日要pm我了)我未必每日check pm的!~
***因為開咭的電話好難打得通,而Duty Free是早上10點先開,打通起時間計3小時後張咭先拎得,(例如:11點打通開就張咭2點先可以拎) . 而且唔可以早一日打,要即日打開即日咭,我朋友有時打唔通,所以有時d咭要遲左先拎得,sorry!~***

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

HI, maggielau0705

我都想開卡, please check pm, thanks!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

HI, maggielau0705

please check pm, thanks!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Hi, maggielau0705

please check pm, many thanks!

鎰仔mama

洋房

please check pm, thank you for help!

AliceLi

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我收到啦!
THANKS!!!
如果下次再想去可以揾你嗎?

首頁
34567...66

尾頁

跳至