單親天地

跳至

首頁
12345...56

尾頁

子爵府

Re: 贈送 / 徵求孩子用品請進

有幾3本幼稚園入學天書送出,不過因為我都揍住個仔,如果可以既話,希望可以
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章

送出以下男童鞋 (每款一對):
1. Dr Kong 白色魔術貼皮鞋, size 24號 (7成新)
2. LA 白色波鞋, size us9/uk8.5/eur26/cm15 (6成新)
3. Kyorochan 白色魔術貼皮鞋, size 大約26號 (9成9新)
4. Moonstar 藍色無縛帶布鞋, size 16.00ee, 大約26號 (7成新)
5. Fisher Price 黑色涼鞋, size 5m, 大約合腳板13cm (9成9新)
6. trotty 黑色縛帶皮鞋, size 26號 (9成9新)
7. Addidas 淺藍色魔術貼波鞋, size us7.5k/uk7k/fr24 (7成新)
8. Pablosky 西班牙黑色魔術貼皮鞋, size 25號 (8成新)
9. Diva 意大利啡色涼鞋, size 26號 (8成新)
10. tot 2 toe 啡色涼鞋, size 24號 (8成新)

如各位有需要的媽媽, 請pm我, 請注意只在星期日上午於青衣碼頭交收.

伯爵府

舊初生BB衫(在家著)多數是夏天衫
送比單親家庭或真正有雖要的家庭.
要在坑口MTR交收
(hold)

子爵府

好媽媽勳章

*已送出*
免費送出子母456助長奶粉一包(400g).
奶粉有效日期至2004年3月22日.
有意者請pm本人, 先到先得.
上水/粉嶺交收.
*已送出*

我想要9999呀...

別墅

"eg-Perego" Stroller ~ Pliko Matic (巳送出)

朋友用0左兩年到 (7成新),送比我,但我前後巳買了兩部! 唔想浪費。請問有冇媽咪0岩用? 但要在九龍灣自取!

Peg-Perego ~ Pliko Matic
Weight: 7kgs (84.5cm x 54.5cm x 102.5cm)
Feature: It is opened automatically operated by the 2 levers on the handles

要有心理準備呢架歐洲車幾重0架! 但勝在夠實淨! :-P

複式洋房

唔知有冇人會要二手奶樽?
如果唔介意的話, 可PM我, 旺角取.

別墅

子母123助長奶粉
亨氏果蓉

沙田 or kcr 取

有須要o既pm我啦~!

大宅

我有一罐雅培eye q一號奶粉,因我阿b唔係食開呢隻,想送出,如有人想要請pm我。

複式洋房

現有玩具送出。合初生至一歲以下。因數量不少,應可供兩位單親或真正有需要媽媽用。 供自用,請勿轉售。謝謝。

有興趣請PM我留聯絡電話。天后地鐵站交收。

伯爵府

免費送出子母456助長奶粉一包.
如有興趣請pm我
TST地鐵站交收

大宅

我有合適兩三歲全新男仔衫 (一套連身褲+襯衣; 一件冷衫; 一件短袖T-shirt; 一條Winnie The Pooh腰帶). 顏色不是很靚, 但是親戚由美國買來的手信, 希望新年送出給單親小朋友, 請不要轉售, 銅鑼灣交收, 有興趣請PM我. Happy New Year!

子爵府

好媽媽勳章

*已送出*
本人三套二手bb床笠連枕袋及一個bb被套免費送出予有需要家庭, 東鐵粉嶺/上水站交收, 有意者請pm本人, 謝謝~!
1. 粉藍色winnie the pooh
2. 淺黃色peter rabbit
3. 淺黃色hippo the fant
4. 被套係o係d舖頭車
*已送出*

各位,
我本人唔係被騙, 我只係免費送出嬰兒用品予某位媽媽時, 這位媽媽爽約(bk login: kxxx_bxxx).
本身我同佢係o係電話約實我今日o係火車站交收, 我等o左足足一小時都未見這位媽媽, 而我期間打過好多次佢手提電話又冇人聽, 留o左言亦冇人回覆....
希望這位媽媽下次唔好同其他媽媽交收時都爽約.
謝謝.

靖嵐
我想要9999呀...

複式洋房

本人有2-3歲女童穿過的衣服,頗新淨,
如在市區工作,本人可派 courier送上,
請報地址及联絡人.
only for single mother, no commercial purposes.

大宅

送出:

一、子母123助長奶粉: 400g,7-3-2004 exp,兩包。樂富地鐵交收。(已送)

二、美素高成長奶粉:試用裝,兩包。請附回郵信封。(已送)

水晶宮

[size=small]我有一個電洗奶瓶煲,沒有奶瓶的.送出.avent.紅磡區
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

各位媽媽,有以下用品可以送出,在荃灣區交收。

* Nepia size L (9-14kg)學習褲13 pcs。

Thanks !
活著一天,就是有福氣,就該珍惜。 當我哭泣我沒鞋子穿的時候,我發現有人卻沒有腳。*************************************** [img align=left]http://mimisozai.uhome.net/aa_ad_clean2.gif[/img] [img align=left]http://mimisozai.uhome.net/aa_ad_ironing.gif[/img] [img align=left]http://mimisozai.uhome.net/aa_ad_shopG.gif[/img]

珍珠宮

我有2條床圍送出~
好新淨~
^_^
有興趣pm我丫~
地鐵港島線~

男爵府

我有一部capella初生bb車可送出*已送出*

伯爵府

本人有bb用品可送出

1.bb床一張連床褥(只用了半年放了年多) *已送出*

2.粉藍色winnie the pooh床笠連床圍兩套(被和枕袋bb還在
用) *已送出*

3.黃色床笠連床圍一套(被和枕袋bb還在用)*已送出*

4.我有一部capella初生至兩歲多bb車可送出有點舊但放多過
用 *已送出*

5.有一歲至兩歲的鞋仔和衣服 *已送出*

6.有成着bb沖涼網全新但無盒 *已送出*

7.咩帶深藍色 *已送出*
0至36個月
可橫放for初生、可前(如bb面向自己或背自己)、可背後

請不要轉售, 將軍澳交收, 有興趣請PM我

對不起!全部已送出。

水晶宮

[size=small]0-1歲bb衫,,男,女,夏天冬天都有,,你講要乜季節既男,定女bb衫我就比你
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

首頁
12345...56

尾頁

跳至