潮流時尚

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

Re: 包包兵團召集(part 8)

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

大宅

好媽媽勳章

魚媽
好好玩呀.oscar仔見到袋鼠又摸又叫,好鬼high.
不過果邊無野好買,淨係買左幾支Qv返來.
返來先知唔記得要買羊毛地毯.

大宅

好媽媽勳章

tungtung
悉尼呀.
你月尾几號出發?

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

ssassa
拎去洗真係貴,不過真係好舒服.

大宅

mr1212 寫道:
早晨呀, 唔知我可唔可以加入你地既包包兵團呢

mr1212...多d上黎講下包包野呀,我地其實乜都傾架。

大宅

tungtung20040214 寫道:
菇,

咁個芝士狗係咪都有貨呀??

萬象城係邊樹黎架?? 高檔既意思係全部名牌?? 咁你有冇買到可樂t-shirt呀?

tung....我諗有返芝士狗,佢話我要d野返齊。你係咪要,我幫你lor埋,不過我唔知幾時過去架。 :mrgreen:

萬象城o係深圳地鐵站大劇院站一出就係,o係羅湖站搭兩三個站就到。o個度好大好靚,好多名店,個商場幾似香港,仲有間百貨公司賣d野都幾貴,例如一套細細地既餐具要二千蚊!

可樂T恤我睇中左件女裝修身款好靚架,但我著左個肚腩凸哂出黎冇買到。 我買左個可樂斜咩袋、細樽形膠錢X、一個可樂膠購物袋比個friend,同埋用$15換左兩個可樂com章、一個磁石,我阿媽就買左可樂限量版鬧鐘、電話繩、水杯。

大宅

茹,

tiffany bracelet:-

tiffany

tung...好靚呀,我都好鍾意!

大宅

hellobebu 寫道:
返佐d咩?你又買了咩?林媽打俾你,有咩料報呀?

bu...我冇問呀,佢打黎o個時我趕住出門口。
冇買咩呀,咪芝士狗、bb超人個裝積木同埋抹手巾之o麻。
阿lam冇打電話比我呀,我問下chilli咋。你講o個對new balance好靚!

大宅

esmehouse 寫道:
依個係咩黎架?

esme...呢個應該係裡面裝住糖果既包包膠罐。

大宅

rosayiu 寫道:
hello!! 我都好鍾意麵包超人o架,你地d超人衫o係邊度買o架,我多數o係天神村買比我個仔

rosayiu ...hi!

大宅

Oscar...我地幾時去hair cut呀?你個包包水壺o係我度。

大宅

bu,

應該$1100有找

tung...香港賣幾錢呀?

大宅

oscarBB 寫道:
魚媽
好好玩呀.oscar仔見到袋鼠又摸又叫,好鬼high.
不過果邊無野好買,淨係買左幾支Qv返來.
返來先知唔記得要買羊毛地毯.

oscar...咁有冇睇wombat?

子爵府

唔駛 啦, 好有意思呀, 果日你同老公都收到最好既情人節禮物
係呀

[quote]
mr1212 寫道:
tung,

你個囡囡係咪情人節出世架, 我見你個log-in name既日子估咋 :mrgreen:
[/quote]

男爵府

堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

男爵府

堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

大宅

首頁

尾頁

跳至