潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 著日本衫

NICE COLLECTION

SHOP 7, G/F TAK SHUN ARCADE
442-448 MA TAU WEI ROAD, KOWLOON.

TEL : 2712 7811

可以去睇下都幾平.

男爵府

禧媽媽,

Can u let me know yr shop's address.

Thanks !

男爵府

禧媽媽

我都好鐘意著日本衫,我通常去荃灣荃豐中心到買,因為覺得價錢比起旺角平啲,不過荃灣對我嚟講太遠,所以唔係成日去。你講嗰件褸好似好吸引,價錢又扺,攪到我好想而家即刻去睇。你可唔可以pm我知間鋪地址,同埋佢標嘅價錢貴唔貴(我指對唔係熟客),有冇得講價。

男爵府

Celia 426, kiukiu
Pls check PM,
我講既價錢, 己經係"標價", 如果係熟客, 仲有得平架.

gladis(bb)
多謝分享 !!

公爵府

禧媽媽

could you pm the shop address for me? many thanks ah!!

大宅

禧禧媽,

原來很 人 LIKE JAPAN FASHION, 我 LIKE YOUR SHOES WOULD YOU PM TEL NO. I WANT TO BUY LA..LA. 你有沒有買雪彷衫, 百 習 裙 呀(THIS YEAR 興), I BUY ALREADY LA..LA.

別墅

禧媽媽
I also want to know the shop address. Pls pm me.
Thanks

男爵府

NamNamma
你好勁呀, 買得咁貼!
我都有買雪紡衫, 好靚, 好靚, 著左一d都唔似個"師奶", [size=large]型呀!!
但反而, 百摺裙就冇買, 因為我好少著裙.
個度d鞋, 仲有d做特價, $90-190. 好抵.

不如我地 post, 大家買開既店舖地址出黎, 比其他媽媽去睇??

大宅

禧禧媽,

好呀, GOOD IDEAS.
ADDRESS : SHOP NAME : MIRACLE
SHOP 3066, 3/F., KWAI CHUNG PLAZA, 7-11 KWAI FOO RD, KWAI CHUNG, N.T. HK CTC : MANDY YOU ASK FOR PENNY 介紹 有 discount and 时常有新貨...

公爵府

禧禧媽,

i got your pm. thank you very much! By the way, how to get there by MTR?

別墅

禧禧媽

Pls check PM,
Pig

男爵府

(1)
NamNamma
SHOP NAME : MIRACLE
SHOP 3066, 3/F., KWAI CHUNG PLAZA, 7-11 KWAI FOO RD, KWAI CHUNG, N.T. HK CTC : MANDY YOU ASK FOR PENNY 介紹 有 discount and 时常有新貨...

SHOP NAME : GREENY
SHOP 1018, KWAI FUNG PLAZA, FIND CHRISTINE LI, TEL : 2612 9263

(2)
gladis(bb)
NICE COLLECTION
SHOP 7, G/F TAK SHUN ARCADE
442-448 MA TAU WEI ROAD, KOWLOON.
TEL : 2712 7811

(3)
禧媽媽
Candy Boutique
Shop No.48, G/F,
Lever Shopping Arcade,
33 Larch Street,
Tai Kok Tsui,
Kowloon.

男爵府

NamNamma
呢排天氣暖番.
我開始見到d人著"百褶裙"啦! 好靚呀!!
你著左未呀??

大宅

HI 禧禧媽,

是否有心靈 相同, 我相找你....
要等REDUCE FAT...後, 你最近有BUY 衫褲.. :-P :-P

男爵府

NamNamma
講笑咋, 你要減肥先著到條"百褶裙". 嘻嘻!!
我呢2星期未買, 因為我想去葵涌廣場一趟 (即係你介紹個間睇下).
你又入左 d mud 貨呀? 等我到時"鎖"定目標嘛!!
:idea: :idea: :idea:

大宅

HI 禧 禧 媽 ,

你會何時去 LA..LA.. 因為衫褲 好心 IN,我 依開始減肥 VERY
HARD. 你是否好 THIN..

民房

Hi 禧媽媽
唔好意思我想問你 見到個件褸(好似D孖襟"乾濕褸" 有圓點圖案) 在邊到買 thankyou

男爵府

bbhcmama
件褸(好似D孖襟"乾濕褸" 有圓點圖案) : pls check PM.
另我今日行過, 又見到一件凈粉紅色, 好靚, 著左應該好醒神!!

NamNamma
你一定講大話, 著得"日本衫"肥極有限 la. (當然除左我, 我係"格硬"著). 我打算今個星期六去, 唔通你想 join 我??
嘻嘻 !!!!

別墅

禧媽媽 , NamNamma ,

我近日都有入貨, 買左二件乾濕褸,一件$350,一件$380.個款I.T.同日本雜誌都有.不過I.T.賣成$980
O.P.A.香港貨乾濕褸都要賣成$560.
仲有一個牌子鞋係SOGO賣成$699-799.係我買開衫的舖買$450-500大約.個牌子係 JELLY BEANS.
我有網址http://www.jelly-beans.co.jp/jb_news.html
D鞋幾好著,好型.係日本好IN.如果大家有興趣可以比E-MAIL 地址我我比相大家睇下.

男爵府

gladis(bb)
係呀, 係呀, 有時我行過IT, D款真係一樣架, 同埋D衫款都勁似. 但係價錢平得多囉!!
好呀, 快D比相我睇(乾濕褸,對鞋)
[email protected]

首頁

尾頁

跳至