單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

Re: 有無22歲以下的媽媽!

cherry_k 寫道:
好呀~~

nicloe:
你一個人湊兩個小朋友辛唔辛苦呀!
我有亞媽同亞爸幫手,淨係湊1個都覺得辛苦呀~~

都幾辛苦~不過我自己屋企人都幫我~如果唔係....真係唔知點算好~咁你有冇MSN呀~^^

子爵府

nicole84913 寫道:
都幾辛苦~不過我自己屋企人都幫我~如果唔係....真係唔知點算好~咁你有冇MSN呀~^^

MSN係咪即係用電話SEND 個D呀?

男爵府

cherry_k,
我都係住tsing yi ga~你幾多歲ar~???
電話個d係叫msm~msn你可以係呢度download~>>> click here
[size=x-small]囡囡 出世~重

子爵府

lilywl 寫道:
cherry_k,
我都係住tsing yi ga~你幾多歲ar~???
電話個d係叫msm~msn你可以係呢度download~>>> click here

lilywl:

我22歲呀~你呢?
我住長康村,你住邊樹呀?

男爵府

cherry_k,
我今年19ar~^^ 住你下面~~~翠怡ar~
有無download msn ar???^o^

子爵府

lilywl 寫道:
cherry_k,
我今年19ar~^^ 住你下面~~~翠怡ar~
有無download msn ar???^o^

lilywl:
未呀~返左屋企先啦~
都仲要睇下亞女比唔比先得喎~哈哈

我收工啦~遲d再傾!!

男爵府

cherry_k,
E....24孝mami喎~
你o係邊返工ga~???^^

大宅

畀面勳章

哦~你同人傾計唔同我傾~(講笑)哈哈^^

子爵府

哇..nicole..你都識左好多住屯門既媽咪bor 最衰我住得太遠..如果唔係就可以出黎行街飲茶..唉 ~"~

世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

大宅

畀面勳章

唔係呀~遲d都可以約出嚟行街飲茶~^^只要得閒咪得囉~^^

別墅

[quote]
懿雯 寫道:
NO呀~~
因為我同佢地有代溝呀

點解ga~咁你做得開唔開心呀~^^[/quote]
係呀~好慘呀~~~~~~~~~~~~~
★各位好!我叫盈盈豬★ 盈盈video 《我係2004年2月28日,係屯門醫院出世》 盈盈豬趣味小天地 <------相簿

大宅

畀面勳章

懿雯 寫道:
[quote]
[quote]
懿雯 寫道:
NO呀~~
因為我同佢地有代溝呀

點解ga~咁你做得開唔開心呀~^^[/quote]
係呀~好慘呀~~~~~~~~~~~~~[/quote]
遲d有機會去探你呀~^^

男爵府

下........你話緊我ar????
哦~你同人傾計唔同我傾~(講笑)哈哈^^

大宅

畀面勳章

講笑~哈哈^^

子爵府

我係銅鑼灣返工架~
你呢?

男爵府

我係全職媽媽黎ga~
cherry_k 寫道:
我係銅鑼灣返工架~
你呢?

nicole 我都知你講笑~不過答下你姐~HEHE

大宅

畀面勳章

lilywl 寫道:
我係全職媽媽黎ga~
nicole 我都知你講笑~不過答下你姐~HEHE

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

hihi~~
唔知我可唔可以加入妳地呢??
我今年19歲,有一個2歲既仔仔,暫時係全職媽咪~~

男爵府

maggie0043,
歡迎歡迎~我都係19,我個女半歲人仔大~^^
咁你咪好早生bb lo

大宅

畀面勳章

maggie0043 寫道:
hihi~~
唔知我可唔可以加入妳地呢??
我今年19歲,有一個2歲既仔仔,暫時係全職媽咪~~
hi~歡迎~^^

首頁

尾頁

跳至