少年成長

跳至

首頁

尾頁

民房

I want to have one copy for my BB training thanks. [email protected]

別墅

hi,
我都想要一份,請你給我,THANKS!
Please PM me.

民房

請問有無媽咪之前已收倒"教家長如何在家訓練小朋友語言的資料", 可否傳送一份給我, thank you.
Email :[email protected]

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 POONWY 於 08-12-8 13:41 發表
請問有無媽咪之前已收倒"教家長如何在家訓練小朋友語言的資料", 可否傳送一份給我, thank you.

可否 send 埋比我
Email : [email protected]

THANK YOU.

洋房

hi,
我都想要一份,請你給我,THANK YOU
[email protected]

別墅

Can you please PM the information to me. Thanks alot.

原文章由 稚言治語 於 06-7-18 19:43 發表
身處的環境是否有足夠的語言刺激,對小朋友的語言發展是很重要的。小朋友長時間自己玩,得到的語言示範少,是其中一個引致語言發展慢的因素。

我有一份教家長如何在家訓練小朋友語言的資料,有興趣的話可把電郵地址pm給我。 ...

複式洋房

可唔可以都send 一份比我..
唔該晒...

大宅

可否send一份比我呀~~!!!thx!!!
E-mail : [email protected]

大宅

好媽媽勳章

Can you send a copy to me???
Thank you
[email protected]

男爵府

魅力公主 7周年華麗國民

溫馨提示:
請需要資料者自行PM查詢,切勿在版面留email/叫人PM,否則作冇意義推文論,多謝合作!

男爵府

Re: 唔肯講野....

稚言治語,

Could you please pm to me? Thank you!

[quote]
稚言治語 寫道:
身處的環境是否有足夠的語言刺激,對小朋友的語言發展是很重要的。小朋友長時間自己玩,得到的語言示範少,是其中一個引致語言發展慢的因素。

我有一份教家長如何在家訓練小朋友語言的資料,有興趣的話可把電郵地址pm給我。你試試跟著做,每天用30分鐘和小朋友玩,三個月後應該會見到效果

複式洋房

kellyyan ,

可唔可以send 一份比我 因為我個仔好似呢方面比較遲, 我想搵d方法幫下佢..
唔該晒.. 我email 係 [email protected]

子爵府

民房

原帖由 稚言治語 於 06-7-18 19:43 發表

我有一份教家長如何在家訓練小朋友語言的資料,有興趣的話可把電郵地址pm給我。 ...

Pls pm the info to me, thanks a lot.

首頁

尾頁

跳至