潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 著日本衫

HI HEI HEI,

PLS CHECK YR PM

TKS.

男爵府

NamNamma
thanks.
i want to ask you, how many years did you wears a japan fashion?

大宅

HI HEI HEI,

I WEARS A JAPAN FASHION A LONG TIME
YOU..LA.

男爵府

NamNamma
i wears japan cloth just have 4 years, i think you must longer time than me.
when i try a japan cloth (at first time),

i like it !!!!

水晶宮

2024年龍年勳章

唔好意思, 我想請問 :

你地講的 "日本衫", 係指款式"日本", 還是係牌子"日本", 如果係牌子, 點分 0架 ?? 求其個名似日本名唔通 ?? 款式方面又如何呢 ? 可否詳細講解 ??

更重要的係 , size 又點呢 ??

Cheers
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

男爵府

Rita
我同NamNamma講得咁開心, 係因為大家都鍾意著 "日本衫", 所以咁投契.
日本衫 : 唔係指似和服, 係指日本牌子 (最好 made in japan) 因為有d款好似日本衫, 但其實 made in china or korea.
最重要係, 個人一著落去, 就即時"型"晒 (好 yeah, 好特別, 而且顏色特別搶眼), 唔似牌子衫咁, 咁平實.

大宅

HI HEI HEI,

I AGREE YOU SAY IS "RIGHT" LA..LA..
JAPAN FASHION STYLE AND CUT OK..

男爵府

NamNamma
i believe that you support japan fashion with me

水晶宮

2024年龍年勳章

禧媽媽 寫道:
Rita
我同NamNamma講得咁開心, 係因為大家都鍾意著 "日本衫", 所以咁投契.
日本衫 : 唔係指似和服, 係指日本牌子 (最好 made in japan) 因為有d款好似日本衫, 但其實 made in china or korea.
最重要係, 個人一著落去, 就即時"型"晒 (好 yeah, 好特別, 而且顏色特別搶眼), 唔似牌子衫咁, 咁平實.

禧媽媽,

多謝你回應。
我如何得知那些是日本牌子 ?? 係未要睇d 日本時裝雜誌 update 下 ? 係未大路的牌子 ?? 例如 ?? Size 又如何 ?? 因我感覺日本牌子的衫size 通常好細...

請唔好嫌我煩, 因為我對日本牌子衫所知甚小。

Cheers
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

男爵府

Rita,
我都唔係好知d日本牌子, 因為我通常去開一間買, 我信老闆娘 (我當然會睇o下嘜頭是否 made in japan).
志於size, 有d牌子:一個size, 有d牌子:分SML碼, 所以要問.

大宅

HI HEI HEI,

GOODS MORNING,
WOULD YOU PM TO US FOR JAPAN FASHION ADDRESS.

TKS A LOT.

男爵府

NamNamma
morning.
i forgot pm Rita a address (japan fashion of kwai chung plaza), i send her now

大宅

想問各位媽咪. 如有d日本衫唔係made in japan.而是有個株及日本字, 但又比佢剪

男爵府

kitkit3103
其實要睇o下你買衫的店子是不是專賣日本衫? 有日文字, 都未必係日本衫, 不過我地可以請教 NamNamma !

NamNamma, here ???

子爵府

禧媽媽,
我都想知葵涌廣場賣日本衫鋪頭的地址呀!
你可否 pm 我呀!

複式洋房

NamNamma,

Could you pls also pm to me the Address & name of the shop.

Tks a lot.

男爵府

misslee, 981212

對不起, 我不見了葵涌廣場之"店名"及"地址", 不過我知 NamNamma有, 因為之前係佢介紹比我 (我不小心刪除了), 希望佢會入o黎見到我地. 再PM比我.

**我平時o係公司附近買(大角咀區), 可能你地不太方便, 不過如果你地想知, 我可以比你地, 因為o個個商場有好多舖頭賣日本衫, 而且平過旺角中心好多. (不過唔知平唔平過葵涌?)

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

禧媽媽,請問係大角咀邊度呀?我想知呀.

男爵府

March
pls check PM

大宅

HI HEI HEI,

ADD : KWAI CHUNG PLAZA 3/F., SHOP 3066
NAME : MIRACLE TEL : 242 88846

I WANT PM TO YOU BUT MY PM IS ERROR.

首頁

尾頁

跳至