單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: "為食媽媽兵團"專用區~4

我有d朋友住火星,有d朋友住水星,而我準備要搬去(天王星)
好快有個5星級的家喇~~~~~~~

禁止訪問

伯爵府

我仲有3張都未用呀 已經有5罐存貨......
焯嵐媽咪你岩唔岩洗呀
Lok1206 寫道:
eva,
我有張雀巢30蚊coupon 比你,31號到期架喇...你PM地址比我寄比你...

伯爵府

應該未喇~~佢好少出聲ka
florakw222 寫道:
焯嵐媽咪~
我同你交過2咀未架

大宅

flora~~~~
你有無幫我問呀
唔該
我有d朋友住火星,有d朋友住水星,而我準備要搬去(天王星)
好快有個5星級的家喇~~~~~~~

伯爵府

開心嘛
剛去完大埔海濱公園親子旅行,嘩,今日晒到x街 :-( :-( :-(

禁止訪問

好媽媽勳章

子爵府

夫埋今日睇下聽日點law 不過今日好左好多law佢肯用隻手拎野
eva~我問下

禁止訪問

好媽媽勳章

伯爵府

點會呀~~佢地個個都不知幾好傾, 包冇悶場呀 [quote]
焯嵐媽咪 寫道:
個個都話你靚女,我怕......!
講真,依家真係比之前忙左,總有機會,你地依家個個都咁熟,我怕出到來無人理我呀!!![quote]

子爵府

好媽媽勳章

高比:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
歐陸名鞋、床上用品、家庭用品 ... 徹底狂減開倉日
Clarks, Timberland,Rockport ...
Disney, Forever Friends, Cotteen, 9C夢之寢, Looney Tunes ...
歐陸名鞋 $50 起 ...
BB床上用品 $20 起 ...
名廠枕頭 $30 起 ...
日本高級毛巾 $10 起 ...
Disney 單人床笠枕袋$115兩件 ...
多款全棉床笠枕袋、優質羽絨被筍價發售單人$500兩件 ...
名牌家品 $10 起 ...
意大利瓷器桌上用品 $10 起 ...
不锈鋼邊爐煲 $20
其他各式家品/精品$10 起 ...

地址 : 葵涌葵德街15-33號葵德工業中心2期6樓A-E座
日期 :
12月8日 13:00-19:00
12月9日 10:30-19:00
12月10日 12:00-18:00
12月11日 10:30-19:00
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

近你喎...有無去睇吓有無正野??

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

子爵府

今日真系好熱ar 連我住e度高上住宅都系著短袖衫
剛去完大埔海濱公園親子旅行,嘩,今日晒到x街 :-( :-( :-(

伯爵府

lok~可以寄比焯嵐媽咪嘛
焯嵐媽咪 寫道:
好呀,我想要呀!ths[quote]
evalopk 寫道:
我仲有3張都未用呀 已經有5罐存貨......
焯嵐媽咪你岩唔岩洗呀 [quote]
Lok1206 寫道:
eva,
我有張雀巢30蚊coupon 比你,31號到期架喇...你PM地址比我寄比你...
[/quote][/quote]

禁止訪問

子爵府

我都想買床單~不過怕聽日會好多人ar
Lok1206 寫道:
高比:
歐陸名鞋、床上用品、家庭用品 ... 徹底狂減開倉日
Clarks, Timberland,Rockport ...
Disney, Forever Friends, Cotteen, 9C夢之寢, Looney Tunes ...
歐陸名鞋 $50 起 ...
BB床上用品 $20 起 ...
名廠枕頭 $30 起 ...
日本高級毛巾 $10 起 ...
Disney 單人床笠枕袋$115兩件 ...
多款全棉床笠枕袋、優質羽絨被筍價發售單人$500兩件 ...
名牌家品 $10 起 ...
意大利瓷器桌上用品 $10 起 ...
不锈鋼邊爐煲 $20
其他各式家品/精品$10 起 ...

地址 : 葵涌葵德街15-33號葵德工業中心2期6樓A-E座
日期 :
12月8日 13:00-19:00
12月9日 10:30-19:00
12月10日 12:00-18:00
12月11日 10:30-19:00

近你喎...有無去睇吓有無正野??

伯爵府

記住唔好比佢拎重野住呀, 唔係又整親就麻煩喇 :lol:

好呀~~唔該晒 [quote]
lai8888 寫道:
夫埋今日睇下聽日點law 不過今日好左好多law佢肯用隻手拎野
eva~我問下

禁止訪問

好媽媽勳章

伯爵府

都話我地好傾啦
焯嵐媽咪 寫道:
你地個版真係要追住咁睇,好似走鬼咁,去得幾快!!

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章

首頁

尾頁

跳至