潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 葵涌廣場 Fans - Part 3

littlechuchu 寫道:

Alice,

問你一個問題呀!吾方便可以吾答家!你係咪都有個BB,?

你老公係咪好惡?你吾駛番學又話要早早番屋企做呀四?

我???? 有 bb 呀, 三個添
所以話呢......我蓮子唔細
bare in mind we are always on your sides

子爵府

我以前年年去架!就算返夜校, 放學後都趕去的!
早兩年開始...公司高層大變動... 做野失人心...無穩!決定唔去! 哈哈!上年總公司全部人唔去, 幾攪野架! 得d subsidiaries員工去咋! 不過,佢地冇我企得咁硬,今年佢地怕又俾人召入房問長問短喎!

KCP 的吸引力好強,真係要好有耐力才行! 我如果唔諗住買野, 死唔行入舖頭, 只係window shopping.
「多元社區,和諧並存;你我出手,聾健共融 」

大宅

Alice,

我仲改名,我已經叫chuchu羅喎!你想叫咩呀?

哎呀~~~lcc 短過 chuchu 一倍呀

講笑咋
我鐘意叫你做 chuchu 多 d

bare in mind we are always on your sides

子爵府

alice,

真佩服你啊!

大宅

jk67jk 寫道:

早兩年開始...公司高層大變動... 做野失人心...無穩!決定唔去! 哈哈!上年總公司全部人唔去, 幾攪野架! 得d subsidiaries員工去咋! 不過,佢地冇我企得咁硬,今年佢地怕又俾人召入房問長問短喎!

KCP 的吸引力好強,真係要好有耐力才行! 我如果唔諗住買野, 死唔行入舖頭, 只係window shopping.

jk, 想去先去囉
ad 年年都有, 去到唔開心, 真係不如唔好去
我撐你

男爵府

ALICE
真係服左你2公婆 3個B咁忙,可以堅持唔請工人, 仲繼續讀書 TIM, [size=xx-large]勁!!

子爵府

littlechuchu, alicevege

個間野叫 "kakimono", 我好少去rava zone 買野, 都係間唔中行下,
之前都係呢間野買過對鞋, 個老闆娘同d sales 都好好吹...

jk67jk,

"亞May度果日
[img align=left]http://victorian.fortunecity.com/cezanne/607/cartoon19.gif[/img]

子爵府

[quote]
大眼BB仔 寫道:
jk67jk,

"亞May度果日

子爵府

[quote]
alicevege 寫道:

我???? 有 bb 呀, 三個添
所以話呢......我蓮子唔細
[img align=left]http://victorian.fortunecity.com/cezanne/607/cartoon19.gif[/img]

大宅

[quote]

大眼BB仔,

你講呢間叫 "kakimono"吾係你尋晚買裙果間,呢間rava zone先係,你未講係新都會邊層呀?

呢件有lace邊外套我都有買,我買左黑色!我買來親吊帶裙,同果日買果件黑色lace衫,Alice,知吾知邊件呀?

等我又做

子爵府

alice,

我變態嘛! 我去到AD唔會唔開心,但係我唔鍾意見到d高層咁開心囉! 我不知幾想大家同心合力唔好去, 等佢地知道我地唔滿意公司... 可惜... 算吧! 大家心態唔同, 佢地一來唔想煩, 二來佢地鍾意唔駛錢有得食有得玩喎!

我今日真係比平時正好多架!成個set 頭樣呀! 真係好玩野囉!

大宅

Alice,

你講真定假,你有3個小朋友? 我都好鬼羨慕! :cry:

你真係[size=xx-large] !真係睇吾出!見你細細個,真係估吾到!知吾知點解咁問,我吾係八卦,係尋晚同Christine傾開我地呢班KCP Fans,題起你,佢就話你好似係有小朋友,佢問我,我都答佢吾知,我見你吾似有小朋友,你個樣生得好細個.

chuchu, 簡係唔係講笑啦~~~
你可以 click 去我個網址
就會見到我 d 馬騮
but 無我個樣~~~~黑玫瑰喎, 咁易除低眼罩咩

呵呵呵~~~~我都唔記得有同 christine 講過添
咪傻啦, 邊係八掛

男爵府

男爵府

男爵府

民房

oh...sorry, post 左去part 2 添....

chuchu,
thank you 你幫我copy 過黎~

那件外套, 我買了灰色.....
我多白色, 又多黑色衫, 所以買灰色,
咁就黑白都襯到, 費時side 晒~~ 物盡其用~哈~~

"你講呢間叫 "kakimono"吾係你尋晚買裙果間,
呢間rava zone先係,你未講係新都會邊層呀?
我講果問kakimono 咪係新都會rava zone 裡面囉,
琴晚就係在呢間買左條one piece~

JK,

"件外套係線針織, 中間lace及三粒大鈕"
咁我知邊件...初時我都想買~~

男爵府

jk
yy 你公司 ad 可以唔去ga ?-( ?-( 你公司好多人 ga, 咁點預位 ar 我哋 ad 一定會去 ga, 因為有得抽獎, 仲可能係 $$$ tim 好 cheap ar

大宅

lovetsungtsung 寫道:
ALICE
真係服左你2公婆 3個B咁忙,可以堅持唔請工人, 仲繼續讀書 TIM, [size=xx-large]勁!!

ok 啦~~~~
時間在你手, 睇

子爵府

jk67jk 寫道:

你公司都幾誇張,吾去要照肺 !咁老土!

Totally Agree!!不過我吾係諗住想買野,我都吾去,去親多數有野岩,實在太多靚野,又出得快! window shopping都會變左crazy shopping!! :-(

子爵府

alicevege 寫道:
[quote]

Alice,

我仲改名,我已經叫chuchu羅喎!你想叫咩呀?

哎呀~~~lcc 短過 chuchu 一倍呀

講笑咋
我鐘意叫你做 chuchu 多 d

[/quote]

Wellcome!! :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至