開倉報料

跳至

首頁
12345...12

尾頁

侯爵府

回覆:超抵葵芳BB衫開倉

我上次都買咗好多

男爵府

育兒性格勳章

引用:不是二期掛羊頭賣狗肉!(去過嘅網友就知我

原帖由 Jayelle 於 15-03-30 發表
不是二期掛羊頭賣狗肉!(去過嘅網友就知我講乜)呢檔個老闆真係好好,啲衫真係出口貨,料靚,唔會薄痴痴。 ...
我啱啱去完。。勁多貨,係亂啲。。不過好低

大宅

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 BK Milk勳章

2/4完,仲諗可以復活假去><

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 冬日勳章 陪月勳章 畀面勳章

引用:2/4完,仲諗可以復活假去><

原帖由 yungloveho 於 15-04-02 發表
2/4完,仲諗可以復活假去><
18/4先完,不過3-5/4休息

大宅

剛掃完 不錯不錯

子爵府

2018父親節勳章 畀面勳章 DHA勳章

我都去過,當時買左$250咋,老闆好好人!!

phoebe_ming5    發表於 15-4-8 17:49

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

引用:我買咗八件,長爬本身$15一件,佢賣$13俾

原帖由 Jayelle 於 15-03-30 發表
我買咗八件,長爬本身$15一件,佢賣$13俾我,總數$78佢又平$3俾我,變成$75,我同一日第二次上去,睇 ...
d款好得喎,有沒有3歲男仔款?

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 冬日勳章 陪月勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+Jayelle+於+15-03-30+發表我

原帖由 占妹 於 15-04-02 發表
d款好得喎,有沒有3歲男仔款?
Similar style, got 3 yr old size, but need to search from the clothes mountain

男爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 貓狗褓姆 想生BB熱投 DHA勳章 冬日勳章 趣教勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

今日lunch去左,真係好抵!冬天厚夾綿衫都係賣$30@套,出面賣起碼過$100。
我同事買3件衫+一堆口水肩,佢d口水肩全部唔收佢錢

大宅

我都去左!!!真係好抵好好人呀個老闆!!
我買左42樣野,都係$380!!!!
推介!!

侯爵府

引用:我都去左!!!真係好抵好好人呀個老闆!!

原帖由 lnwinnie 於 15-04-03 發表
我都去左!!!真係好抵好好人呀個老闆!!
我買左42樣野,都係$380!!!!
推介!!
大家都搏唒老命買

大宅

引用:Quote:原帖由 lnwinnie 於 15-04-03 發表我

原帖由 Jayelle 於 15-04-03 發表
大家都搏唒老命買
多得你介紹!!!

大宅

請問開到幾時??真係好吸引!不過太遠唔想湊埋bb去

侯爵府

卡樂CHRIS 發表於 15-4-3 16:36
請問開到幾時??真係好吸引!不過太遠唔想湊埋bb去
18/4

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

個張單張寫住2號既?

侯爵府

引用:個張單張寫住2號既?

原帖由 rhianna媽 於 15-04-04 發表
個張單張寫住2號既?
老闆話18/4

大宅

琴日先去完葵芳呢兩日都要湊囡去唔到

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

引用:Quote:原帖由 占妹 於 15-04-02 發表d款好

原帖由 Jayelle 於 15-04-02 發表
Similar style, got 3 yr old size, but need to search from the clothes mountain
thx

大宅

啱啱走買左差唔多40件衫,老細真係超好人,半買半送埋單五百仲有找,超開心
女仔款多D,男仔相對少D,同埋真係倉,一箱箱貨要自己努力尋寶,仲有好熱,不過絕對值得,主要6至12個月,老細話開到18/4,我等俾錢時好多人係返頭買架

大宅

補多句先佢有好多厚身包被,平到你唔信($30)平過麥當勞歺,我本身揀左件不過真係無手拎啦所以最後放低左

首頁
12345...12

尾頁

跳至