自由講場

跳至

首頁
12345...38

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:琴日仔仔問我:媽咪,醫生叔叔係吾係話我個病

原帖由 vickiwai514 於 12-04-19 發表
琴日仔仔問我:媽咪,醫生叔叔係吾係話我個病無得醫GA ??? 我聽完後個心好痛,真係好痛...好想喊,一路係佢面 ...
加油呀!我地做了媽咪的當然明白你有幾心痛!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好好加油...
堅強一點

男爵府

祝福你仔仔大步欖過

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆:仔仔:媽咪,醫生叔叔係吾係話我個病無得醫GA ???

你試唔試下嚴浩呢個秘方?講好多病都可以:
http://www.yimho.com/tag/布緯食療

祝小朋友早日康復^ ^

男爵府

我聽到都想喊呀,樓主加油呀。

伯爵府

好媽媽勳章

睇完心有點酸.....希望你仔仔無事健康成長!

珍珠宮

會唔會有咩補品可以提升身體免疫力,進而控制到病情?例:人參、蟲草之類…中醫都參考下意見,加油!
我近日忽然發錢寒,要努力搵錢儲錢呀!$$$

水晶宮

環保接龍勳章

加油!!!

禁止訪問

子爵府

加油

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

加油!

大宅

引用:琴日仔仔問我:媽咪,醫生叔叔係吾係話我個病

原帖由 vickiwai514 於 12-04-19 發表
琴日仔仔問我:媽咪,醫生叔叔係吾係話我個病無得醫GA ??? 我聽完後個心好痛,真係好痛...好想喊,一路係佢面 ...
世上不只一種醫療,加油!

男爵府

睇見都心痛,加油呀!! God bless u n your family !!!!

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

加油支持你!
[img]http://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=212624&do=album&picid=839365[/img]

子爵府

樓主唔好灰心,呢個世界上好多病西醫話無得醫,唔代表係無希望,我小朋友都係5歲,都係因為免疫系統問題,引至鼻竇炎,眼發炎,皮膚發炎,鼻竇炎好嚴重,已做兩次手術,都唔成功,食藥多不勝數,睇過好多出名既西醫,醫院既顧問醫生,中醫,健康食品,亦驗過好多基因測試同病,都搵唔倒解決辦法,醫生已經話無得醫,等再大些免疫系統可能會轉好,但唔一定,我聽倒都好唔開心,但唔好放棄試其他治療,當我山窮水盡,而無路,原來有柳暗花明又一村,我小朋友終於搵倒其他治療方法,已經康復中,一日比一日好,而家好有信心佢會完全康復,加油.

水晶宮

真的很心痛,樓主加油!

伯爵府

回覆:仔仔:媽咪,醫生叔叔係吾係話我個病無得醫GA ???(更新)

努力加油! 要堅強D比仔仔看!唔可以倒下

凡勞苦擔重擔的人,
可以到我這裡來,
我就使你們得安息。

太 11:28

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

我個仔都係5歲,睇到你小朋友咁真係好心痛
醫生有冇話禁食既原因??

別墅

回覆:仔仔:媽咪,醫生叔叔係吾係話我個病無得醫GA ???(更新)

加油!支持你同仔仔.

大宅

加油, 為你祈禱, 你都要好好保重.

首頁
12345...38

尾頁

跳至