自由講場

跳至

首頁
34567...10

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

~香奈兒~ 發表於 24-5-15 21:25
不過又有啲奇怪,結婚前新何太已經知道何伯冇咗450萬,都仲肯結婚,應該知道爛船都有三分釘
...

可能係諗住上東張
迫五個仔女拎番出啲錢出嚟

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

LekGirl 發表於 24-5-15 20:26
其實五个仔女都各有家庭,未必可以時刻陪伴佢哋個老豆。況且亞媽都已經走咗9年,佢遇到一個人可以陪下佢, ...

剛才都係開口埋講錢
錢對河馬嚟講好緊要

琥珀宮

uwjs 發表於 24-5-15 21:32
所以咪上東張
焗仔女俾返450
點知一面倒支持仔女

得不出想要的結果
仲理直氣壯

大宅

其實五个仔女都各有家庭,未必可以時刻陪伴佢哋個老豆。況且亞媽都已經走咗9年,佢遇到一個人可以陪下佢, ...

未結婚已經去銀行攞咗d定期錢?

別墅

babycam 發表於 24-5-15 19:48
二婚老公係老人家已經過咗身
真?
係就真係任佢噏
死無對症
18歲咁大個
大家夾定台詞有幾難
好明顯個18歲仔係少講少錯啦

大宅

uwjs 發表於 24-5-15 18:19
佢都幾多才多藝
仲有個寧願唔讀書都要做嘢養呀伯嘅親生仔
好難唔令全港女網民羨慕

喺新何太媽媽咁嘅價值觀薰陶下長大配合佢媽媽都好合理

侯爵府

2024年龍年勳章

河馬太猴擒,幾個月就攞到幾十萬首飾,!話要一百萬做生意

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

laukkk 發表於 24-5-15 18:31
今日睇小紅書有人爆料,唔知真唔真,話對龍鳳鈪係何伯亡妻買定黎俾細仔新抱,點知呀伯攞咗去俾河馬,所以 ...

阿伯痴架

大宅

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

ychan^ 發表於 24-5-15 18:18
睇完幾輯東張完全睇得出新何太系大話精:
-話自己46歲(結婚證書系43歲)
-話自己識咗何伯1個幾月提出結婚 ...

推!

琥珀宮

回覆樓主:

原來今年飄色有河馬
上河馬,下防騙
attach0/tmp/phpmEgJqX
attach1/tmp/phpr5LqNG

Campenella    發表於 24-5-15 22:17

珍珠宮

虎到金來勳章

babycam 發表於 24-5-15 19:48
二婚老公係老人家已經過咗身

佢話只係結過1次婚,今次第2次,真係唔知真定假

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

佢個仔而家喺香港住?

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

angiehouse 發表於 24-5-15 20:50
應該系單簽就可取錢,但亞伯帶個肥婆去取一大舊錢,銀行應該警愓,會問下肥婆系邊個(當時都未結婚)銀行 ...

我有睇翁律師YT, 也有說過銀行係會甘做,真的可能call 過細女,所以細女早D提取,免比骗子有機可乘

珍珠宮

ychan^ 發表於 24-5-15 18:18
睇完幾輯東張完全睇得出新何太系大話精:
-話自己46歲(結婚證書系43歲)
-話自己識咗何伯1個幾月提出結婚 ...

仲有主持問佢,係咪係街市問人有無單身男人介紹佢識,佢話唔記得

侯爵府

回覆樓主:

佢大仔講既非常合理,做母親嘅死慳死底捱大啲仔女,而且仔女有畀個家用,個腦糊塗講到自己咁巴閉,全部錢佢賺?

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

究竟fb啲仔女回應係咪真?點解唔直接回東張?而家阿伯話佢地一蚊都無出過,話450萬係佢一個人搵,話送左好多手飾俾佢亡妻,俾女立晒

侯爵府

6299 發表於 24-5-15 22:06
仲有主持問佢,係咪係街市問人有無單身男人介紹佢識,佢話唔記得
...

佢發誓先好笑啦,如果我講嘅係假,我發誓我會冇錢,因為我好貪錢?

琥珀宮

tutik 發表於 24-5-15 22:12
佢發誓先好笑啦,如果我講嘅係假,我發誓我會冇錢,因為我好貪錢?

男爵府

stagea 發表於 24-5-15 22:03
原來今年飄色有河馬
上河馬,下防騙

首頁
34567...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊