自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

alau2021 發表於 24-4-29 10:35
愛多啲,去多啲,食多啲,唔係屋企人可以不理

樓主三月份都去咗日本旅行,仲出咗幾個post講,有份貢獻日本首季花費

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23731408

selinako^^    發表於 24-4-29 12:50

子爵府

alau2021 發表於 24-4-29 11:29
而家發現日本咁多做假都未遲,好過有啲人盲目崇日

但#90又話日本造假30,40年,既然知道仲會去日本旅行和買日本嘢,就應該好難改變

子爵府

shobi 發表於 24-4-29 11:48
2006年後一直無去過日本,原來日本已經靜靜雞變晒質!不過睇近幾年咁多打刧殺人案都知,各方面都變差晒!
...

咁去日本旅行都係長見識和開眼界啫,無咩大不了,BK jm你有你post,我行我素,同北上消費一樣,貢獻自己嘅經濟消費

子爵府

alau2021 發表於 24-4-29 12:06
去日本同北上又一樣?日本見識輻射核廢水,北上冇㗎喎

咁我quote你都係講去旅行經濟消費,無講核廢水和假肉呢D嘢喎

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23738197

子爵府

alau2021 發表於 24-4-29 12:16
你鍾意講乜都得,我只係話北上冇輻射

好彩你無好似極端愛國人士咁屈我奶日咋,唔啱聽就話人帶風向,BK字過留痕,大家自行判斷

子爵府

回覆樓主:

BK極端愛國人士出咗名屈人,一話佢唔啱就咬住人唔放,大家要小心
attach0/tmp/phpttsSt1

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊